Pellava sopii vaatteeksi ympäri vuoden!

Pellava sopii vaatteeksi ympäri vuoden!

Ja siksi pellavavaatteet ovatkin meidän ykköstuotteita!

Kuten olet saattanut huomata, pellava on ollut tämän kesän hittituote! Kadulla tulee vastaan jos jonkin moisia ihania pellavamekkoja, pellavahousuja, ja pellavapuseroita. Pellava onkin ehdottomasti paras materiaali kesävaatteisiin, mutta ei pellavaa kannata toki kaapin perälle unohtaa talvellakaan.

Hengittävä kuumassa ja lämmin kylmässä
Pellava on ihanan pehmeä luonnon materiaali, jonka ominaisuuksiin kuuluu rento ja hieman ryppyinen ulkonäkö. Se onkin siis helppohoitoinen ja voit vetää pellavavaatteesi päälle huoletta. Pellava on hengittävä ja viileä materiaali kesällä, mutta myös lämmin talvella.

Yhdistele neuleisiin
Talvella voit yhdistää pellavaan lämpimiä neuleita ja huiveja, tai käpertyä vaikka lämpimän ponchon alle. Useat valikoimamme pellavatunikat menevät loistavasti myös legginsien tai pitkien housujen parina. Lisäksi esimerkiksi tämä hihaton pellavamekko taskuilla on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön sen joustavan kädentien avulla. Voit sujauttaa mekon pitkähihaisen puseron päälle ilman kiristävää tunnetta.

Hihaton pellavamekko neulepuseron päälläHihaton pellavamekko neulepuseron päällä


Tutustu nyt monipuoliseen naisten pellavamekot ja kaikki pellavavaatteet -valikoimiimme ja löydä oma ihana lempparisi!

Miten huollat pellavavaatettasi oikein?
Pellavavaatteet ovat pitkäikäisiä ja ajattomia, joita voit käyttää vuodesta toiseen. Esimerkiksi verrattuna puuvillaan, pellavan kuitu on pitkäikäisempää ja kestävämpää. On kuitenkin hyvä muistaa, että vaatetta tulee pestä ja huoltaa oikein. Väärin hoidettuna pellava saattaa kulua nopeastikin.

Pellava on sen kuidun vahamaisen pinnan vuoksi likaa hylkivää, eikä siihen tartu lika helposti. Tämän vuoksi pellavavaatteelle riittää usein pelkkä tuuletus. Ryppyisen pellavavaatteen voi halutessaan vain hörysilittää ja se on kuin uusi!

Noudata pestessä vaatteessa annettuja hoito-ohjeita. Suosittelemme kaikille pellavavaatteillemme 30° asteen pesua. Vaikka pellava kestää kuumempaakin pesua, vaatteen jatkuva pesu kuumassa lämpötilassa kuluttaa sen kuituja. Vältä voimakkaita pesuaineita, liian pientä vesimäärää tai liian tehokkaita pesuohjelmia.

Yksinkertaista, eikö:

Suosi pelkkää tuuletusta pesun sijaan
Höyrysilitä halutessasi
Noudata vaatteen pesuohjeita! Max. 30° asteen pesu
Vältä voimakkaita pesuaineita