Elämysten putiikki Vanhan Rauman sydämessä

Meiltä löydät ihanat italialaiset naisten vaatteet, kuten pellava- ja silkkivaatteet, sekä laadukkaat neuleet. Lisäksi valikoimaamme kuuluu toinen toistaan ihanammat nahkalaukut, kengät, sekä korut ja muut asusteet.


Vanhan Rauman ytimessä on aarre, jonka sisältä paljastuu ihanuuksia joka lähtöön.

Ihanat pellava- ja silkkivaatteemme ovat Italiassa alusta loppuun asti valmistettu. Meillä on myös laaja valikoima Italiassa käsityönä tehtyjä laadukkaita ja toinen toistaan kauniimpia nahkalaukkuja. Espanjassa ja Italiassa valmistetut kengät ja korut puolestaan täydentävät asun kuin asun. Putiikissamme voit koota upean asukokonaisuuden arkeen tai juhlaan. Uutuutena myös oma M&R Lifestyle -mallistomme, joka valmistetaan omassa ompelimossamme Raumalla

Putiikin toinen puoli on varattu sisustukselle. Se onkin täynnä uniikkeja koriste-esineitä ja tuotteita kodin kaunistukseksi. Meillä on lähes kaikkiin tuotteisiimme maahantuonnin yksinoikeus, eli samanlaisia tuotteita et löydä muualta Suomesta. Meiltä saat myös raumalaista käsityötä, kuten käsinvaletut kynttilät, sekä pellavaiset laudeliinat ja tekstiilit. Etsit sitten itselle tai lahjaksi, meiltä löydät tuotteita joka tarkoitukseen.

Tervetuloa tekemään löytöjä ja nauttimaan uniikista tunnelmasta idyllisessä Vanhassa Raumassa. Elämysten putiikki odottaa sinua.

Terveisin M&R Lifestylen värikäs tiimi