Toimitusehdot

Maksutavat

M&R Lifestyle -verkkokaupan SSL-turvatut maksutavat ovat:

  • Visa / Visa Electron
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna-lasku

Kaikista tilauksista lähetetään kuitti sähköpostiin tilausvahvistuksen jälkeen.

Toimitus

ToimitusmaaToimitusaikaToimituskulut
Suomi2-5 arkipäivääIlmainen yli 60€ tilauksille (Muuten 10€)
Ulkomaat2-15 arkipäivää25€/tilaus

Kaikki tilaukset M&R Lifestyle verkkokaupasta toimitetaan Matkahuollon tai R-kioskin toimituksella osoitettasi lähimpään palvelupisteeseen. Muistathan lisätä puhelinnumerosi tilaukseen saapumisilmoitusta varten.
Voit myös noutaa tilauksesi Vanhan Rauman liikkeestämme osoitteesta Kuninkaankatu 14, Rauma. Valitse tällöin toimitustavaksi "Nouto".

Huom. Korona-aika saattaa pidentää toimitusaikoja.

Hinnat

Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa. M&R Lifestyle pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Reklamaatio ja viallinen tuote

Mikäli ostajalle toimitetaan väärä tuote tai tuote on vaurioitunut, asiakkaan on ilmoitettava tästä myyjälle mahdollisimman pian. Tuotteen voi palauttaa reklamaation jälkeen annettujen ohjeiden mukaisesti. Uusi tuote postitetaan asiakkaalle mahdollisimman pian.

Vaihto- ja palautusoikeus

Lähes kaikille tuotteillamme on täysi 14 päivän palautusoikeus. Korvakoruilla ei hygieniasyistä ole palautusoikeutta. Palautusoikeuden määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tilattu tuote on vastaanotettu. Peruuttamisoikeuden määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Palautuksesta tulee aina ilmoittaa ennen palautuksen lähettämistä.

Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan, alkuperäisessä kunnossa. Palautettavassa tuotteessa tulee olla paikallaan kaikki tuotemerkinnät ja -laput. Palautettava tuote ei saa olla olennaisesti muuttunut. Mikäli tuotetta on käytetty tai sitä on käsitelty huolimattomasti, vastaa asiakas tuotteen arvon alentumisesta sen täyteen arvoon saakka.

Asiakas maksaa vaihdosta ja palautuksesta aiheutuvat postikulut.

Hyvitykset

Tilauksen peruutuksissa ja palautuksissa M&R Lifestyle palauttaa kaikki asiakkaalta saadut suoritukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 30 päivän kuluttua palautuksen vastaanottamisesta. Maksunpalautus suoritetaan asiakkaalle sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei myyjän ja asiakkaan välillä ole toisin sovittu. Asiakkaalle ei aiheudu maksunpalautuksesta erillisiä kustannuksia. M&R Lifestyle voi pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes palautettava tavara on vastaanotettu.

Asiakkaan on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos asiakas lähettää tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Noutamatta jätetty tilaus

Huom! Noutamaton lähetys ei ole sama asia kuin tuotteen palautus.

Mikäli asiakas jättää noutamatta postista tilaamansa tuotteet, peritään häneltä lähetyksen palauduttua takaisin M&R Lifestylelle 20,00€ toimitus- ja käsittelymaksua. Maksu vastaa suuruudeltaan palautuksen, toimituksen ja käsittelyn todellisia kustannuksia. Asiakkaalle hyvitetään siten tilauksen arvo vähennettynä toimitus- ja käsittelymaksulla (20,00€).

Yhteystiedot

Palautus ja peruutustilanteissa, sekä kaikissa kysymyksissä M&R Lifestyle -verkkokauppaan liittyen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme:

infomrlifestyle [ at ] gmail.com

p. 040 084 3773